8 februari 2020
12:00

Jarlabergs IF

Referat: Hägersten SK 08 Gul - Jarlabergs IF

Vi gör en bra prestation och vinner klart. Vi börjar matchen aggressivt och vinner bollen högt upp och tar snabbt ledningen med 1-0 men efter c:a 10 minuter då vi tryckt tillbaka motståndarna långt ner på egen planhalva står vi och sover vid ett inkast och vips är det kvitterat till 1-1, efter den kallduschen går vårt spel lite i baklås och avslutningen av 1a ”20 min” är hafsig och slarvig. Vi kommer ut i 2a lika bra som vi började matchen och spelar riktigt bra fotboll och gör några riktigt fina spelmål. Vi kombinerar fint och skapar många fina 2v1 situationer. Bra uppspel ända nerifrån vår storspelande Pavel i mål. Ett modernt MV spel där målvakten är involverad i spelet och där Pavel får 5+ idag. En annan som måste nämnas är vår 4-målsskytt + 1 ass och inblandad i det mesta framåt. Ruben hal som en ål idag, fortsätt så. Benji, bra spel och bra pep med positivt snack hela matchen, fortsätt så. Ja vi kan fortsätta så med alla killarna idag men stannar där. 3:e perioden kör vi slut på Jarlaberg och vinner klart med 6-1. Det finns hopp.